Timp de coacere: 1h30'
Dificultate: ușor
Preparat termic: da
Porții: 2
Ingrediente:
- 2 felii mari de somon
- 250 g napi
- 2 morcovi medii
- sare
- piper
- ulei rafinat de floarea soarelui (află de aici cum se folosesc uleiurile pentru gătit și când devin periculoase pentru sănătate)
- o tavă pentru cuptor cu capac (nu este recomandată folosirea foliei de aluminiu pentru acoperire, găsiți aici efectele acesteia asupra organismului)
- grătar pentru aragaz
Pasul1: Morcovii se curăță și se taie rondele de cca 1 cm, iar napii se taie între tuberculi. Se condimenteaza cu sare și piper, se pun în tavă și se stropesc cu ulei de floarea soarelui. Se dau la cuptor timp de o oră și jumătate.
Pasul2: Se condimenteaza somonul cu sare și piper și se pune pe gratarul încins, uns cu ulei în prealabil.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu