Language

marți, 15 martie 2016

Cartofi mov la cuptor, în coajă


Timp de preparare: 10'
Timp de coacere: 2h
Preparat termic: da
Dificultate: ușor




Ingrediente:
  • 4 cartofi mov mari
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • ulei de măsline
Vase / Ustensile / Accesorii:
  • tavă 
  • hârtie de copt
  • scobitori

Mod de preparare

Pasul 1: Se spală bine cartofii, apoi se crestează în felii subțiri de 3-4mm, lăsând 1 cm în partea de jos pentru ca feliile să ramână împreună.
Pasul 2: Între felii se introduce câte o scobitoare pentru a putea presăra condimentele între acestea.
Pasul 3: Cartofii se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se condimentează cu busuioc, oregano, rozmarin și sare, după care se stropesc cu ulei de măsline.
Pasul 4: Se dau la cuptor timp de 2h, la 180 de grade.

Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu